Onze leden krijgen een streepje voor op de andere bezoekers van onze website.
Sommige informatie en functies van de site zijn alleen toegankelijk voor hen.

Indien u lid bent van onze Kring, gelieve u eenmalig te registreren - zie onze privacyverklaring in de rubriek Website.
Indien u vervolgens gebruik wilt maken van de extra service moet u zich aanmelden ("Inloggen") met uw naam en paswoord.

Indien u reeds geregistreerd bent kunt u hier inloggen door het formuliertje hieronder in te vullen met uw naam en paswoord, zoals opgegeven tijdens de registratie.

Registreren doet u door te klikken op de link Registreer onderaan.
U moet eenmalig het formuliertje invullen en een kleine test uitvoeren (voor onze veiligheid).
Uw registratie moet eerst door het bestuur bevestigd worden vooraleer u kunt inloggen. U zult daartoe een mail ontvangen op het door u opgegeven email adres.
Opgelet: enkel leden van de HKZB kunnen zich registreren!

Login Form