Onderwerp: Bezoek Red Star Museum (Antwerpen)

Bezoek Red Star Museum (Antwerpen) 12 okt 2016 07:12 #1

  • Vincent Deleu
  • Vincent Deleu's Profielfoto
Ik zal er zijn. ;) ;) ;)

Bezoek Red Star Museum (Antwerpen) 21 sept 2016 17:44 #2

  • Schaekers Mireille
  • Schaekers Mireille's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 91
Op zondag 06.11.2016 gaat de HKZB op uitstap naar het Red Star Museum in Antwerpen. Dit museum belicht met veel verhalen de geschiedenis van vele landverhuizers naar de Verenigde Staten van Amerika en naar Canada. Ook uit Burcht en Zwijndrecht verhuisde er mensen naar die verre streken. Voor de kinderen en/of kleinkinderen van onze leden is dit een écht interessant en interactief museum.
Wie mee wil: graag uw naam of namen doorgeven aan Mireille via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dit voor zondag 09.10.2016. Uw ticket à 6€ bij dit bezoek betaalt u ter plaats, de HKZB zorgt voor de gids. Per 15 volwassenen wordt er een gids voorzien, idem voor de kinderen. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen gratis binnen tijdens dit georganiseerd bezoek.
Er is parkeergelegenheid in de omgeving (groene zone), met uw fiets kan u voor de deur parkeren. Komt u met het openbaar vervoer, let op: er zijn werken aan de Noorderlijn bezig. Hierdoor rijdt bus 17 slechts tot aan de Brouwersvliet en vanaf daar is het nog ongeveer 500 meter te voet.
U komt toch ook mee?
www.redstarline.be
Moderators: Super User
Tijd voor maken pagina: 0.115 seconden
Adres van onze vereniging: Heemkundige Kring Zwijndrecht Burcht, Kaaiplein 29, 2070 Zwijndrecht. E-mail: info@heemkundezb.be