2018 10 13 RockoxHuis pub710

Voor onze leden: op zaterdag, 13 oktober, gaan we samen op bezoek naar het Snijders-Rockoxhuis met de tentoonstelling ‘Cokeryen’ over voedsel in de kunst.
U kunt zich aanmelden met naam en aantal personen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw kring zorgt voor de gids, de inkom van 6€ per persoon betaalt u ter plaatse.
Het bezoek begint om 14 uur maar we vragen u een kwartiertje vroeger al naar het museum aan de Keizerstraat 10-12, Antwerpen, te komen.
Leden met een KBC-kaart mogen gratis binnen én mogen een tweede persoon hiervan laten meeprofiteren.