De Heemkundige Kring Zwijndrecht Burcht verwerkt persoonsgegevens in de ledenadministratie. Hierdoor kunnen wij optimaal onze ledenwerking verzekeren. Je persoonsgegevens stellen we niet ter beschikking van derden.
Het is voor ons van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met je persoonsgegevens en dat we er veilig mee omgaan. Daarbij houden we ons aan de eisen van de General Data Protection Regulation (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Door lid te worden van onze vereniging geef je jouw uitdrukkelijke toestemming voor de verwerking van je persoonsgegevens.
Hoe we je gegevens verzamelen en wat we ermee doen, lees je in onze volledige privacyverklaring.