Help

Dit gebruikersforum is een publieke plaats voor uitwisseling van allerlei informatie betreffende heemkunde Zwijndrecht en Burcht. Het is de plaats waar ideeën kunnen uitgewisseld worden, suggesties gedaan, problemen opgebracht, etc. Het is bedoeld als laagdrempelig medium tussen alle leden en geïnteresseerden.

Voorlopig is het niet nodig uzelf te registreren om op dit forum te kunnen lezen of schrijven (zie ook de rubriek "Regels"). Om mogelijk misbruik te voorkomen is voorzien om dit later in te voeren. Je hoeft vandaag dus de registratievelden (Gebruikersnaam en Wachtwoord) niet in te vullen.

Vermits het forum publiek is wordt aangeraden meer persoonlijke zaken te melden dmv. het Contactformulier (rubriek "Contact" in het keuzemenu). Hiermee bereik je rechtstreeks het bestuur van de Kring.


Op het tab-blad Index vindt u een lijst met onderwerpcategorieën. Klik op de gepaste categorie.
Nu ziet u een lijst met onderwerpen. Klik op een onderwerp. Nu ziet u de oorspronkelijke bijdrage (bv. een vraag om assistentie), en eronder de reacties van andere personen.

De stappen zijn dus: Onderwerpcategorie -> Onderwerp -> Bijdrage + reactie(s).

U kunt grasduinen door elk van de drie onderwerpcategorieën op zoek naar interessante onderwerpen.
U kunt zelf een nieuw onderwerp opbrengen binnen een categorie (knop + Nieuw onderwerp).
U kunt een bestaand onderwerp openen (klik op het onderwerp) en een reactie plaatsen op twee manieren:
1. U kunt reageren op een eerdere reactie (knop Antwoord in die reactie).
2. U kunt een reactie plaatsen direct op de oorspronkelijke bijdrage (knop Antwoord onderwerp).

Succes!

Tijd voor maken pagina: 0.032 seconden
Adres van onze vereniging: Heemkundige Kring Zwijndrecht Burcht, Kaaiplein 29, 2070 Zwijndrecht. E-mail: info@heemkundezb.be