Traditioneel houden we onze Algemene Ledenvergadering tijdens de maand november.
Dit zijn echter speciale tijden. We moeten ermee rekening houden dat een groot deel van ons publiek behoort tot de risicogroep voor het virus.
We willen daarom de klassieke vergadering vervangen tot een corona-vrije communicatie.
We denken eraan om de presentaties te vervangen door een filmpje met de belangrijkste punten.
Een belangrijk punt op de ledenvergadering is het formeel afsluiten van het werkjaar en voorstelling van de planning voor het volgende jaar met goedkeuring door de leden. Dit willen we doen dmv. een stemming bij de video.
We willen onze leden, die geen internet verbinding hebben, zeker niet vergeten. Wij willen ook hen inlichten en bevragen.
We houden jullie op de hoogte.
Het Bestuur.